Békéscsabai Kosárlabda Klub | csabakosar.hu

A Békéscsabai Kosárlabda Klub hivatalos weboldala

Szombat este a Tiszakécske VSE NBII-es csapata látogatott el a BES csarnokba

Békéscsabai KK – Tiszakécske VSE

Békéscsabai KK – Tiszakécske VSE

Békéscsabai KK – Tiszakécske VSE 109-71 (33-19,27-16,22-20,27-16)

Békéscsaba: Kovács 10/3, Balog 8, Szarvas 5/3, Milosevic 24/3, Hajdu 27/3, Gura 9/3, Solevic 10/3, Csák 2, Oláh 2, Scherber 4, Zsiros 5/3, Plavecz 3/3.

Tartalékosan érkeztek vendégeink, hiszen több sérülés és betegség is hátráltatta őket. Az első perctől kezdve magához ragadta a kezdeményezést csapatunk, az történt a pályán, amit mi szerettünk volna. Nagy nyomást helyeztünk a labdás játékosokra védekezésben, sikerült sok nehéz megoldásba kergetni a Tiszakécskét.

Villámgyors lerohanásokkal hamar magabiztos előnyt építettünk ki, így volt lehetőség több játékelem gyakorlására is. Felállt védelem ellen is nagyon szépen járt a labda, könnyen alakítottunk ki üres dobóhelyzetet.

Lackó Róbert: – Próbáltunk minél agresszívebben védekezni, az ellenfelet nyomás alatt tartani, ezt gyakoroltuk és úgy érzem, hogy sikerült is. Gratulálok a Tiszakécske csapatának, hiszen hét emberrel érkeztek, de így is kemény összecsapás volt.

Gál Martin: – A békéscsabai csapatnak szeretnék gratulálni, rendkívül jó összeállításban küzdhetnek a bajnokságban. Szerintem megállnák a helyüket az NB I/B-ben is. Nehéz összecsapás volt, sok sérültünk és betegünk van, ezért is tudtunk csak heten kiállni. A harmadik negyedre tudtuk magunkat igazán összeszedni, ekkor sikerült egy kicsit megnehezíteni ellenfelünk dolgát.

Köszönjük szépen a szurkolóknak a biztatást, ismét megtelt a csarnok, fantasztikus hangulat volt a teremben!