Békéscsabai Kosárlabda Klub | csabakosar.hu

A Békéscsabai Kosárlabda Klub hivatalos weboldala

Agrofeed UNI Győr – Békéscsabai KK

Agrofeed UNI Győr - Békéscsabai KK 82-85

Agrofeed UNI Győr

Férfi NB I. B. Zöld 2023/2024. 23. forduló

Agrofeed UNI Győr – Békéscsabai KK

82-85

(23-21,20-20,16-24,23-20)

Időpont: 2024. március 8. (péntek) 19:00 óra

Helyszín: Győr, Városi Egyetemi Csarnok

Játékvezetők és MKOSZ ellenőr: Major Ádám, dr. Magyari Tibor, dr. Popgyákunik Balázs (Herczeg Ágoston)


Az alapszakasz 11. helyén álló Békéscsabai KK a 4. pozíciót elfoglaló Agrofeed UNI Győr otthonában lép pályára a férfi kosárlabda NB I/B Zöld csoportjának 23. fordulójában, péntek este. Vuk Pavlovic együttese egy újabb bravúrral sorozatban harmadik idegenbeli mérkőzését nyerné meg a bajnokságban.

Balog Gáborék egyszer sem voltak hátrányban Pakson az Atomerőmű U23-as együttese ellen és magabiztos játékkal szerezték meg tizedik diadalukat a bajnokságban, ezzel próbálják tartani a lépést riválisaikkal. Az 5. és 8. hely között álló együttesek egyaránt tizenkét győzelemmel és tíz vereséggel rendelkeznek, közülük is a Vásárhelyi Kosársuli remekel az elmúlt időszakban, hiszen már sorozatban nyolc sikernél jár. A csabaiaknak reálisan nézve már csak egy vereség fér bele az alapszakasz hátralévő négy találkozóján, ha a nyolc közé szeretnének jutni, azonban nehéz program vár rájuk a következő hetekben. A győri látogatás után a Pénzügyőr szintén idegenben, majd a Vásárhely otthon, végül a Dávid Kornél KA Székesfehérváron lesz az ellenfél.

Vuk Pavlovic: – A hazai összecsapásunkon jó mérkőzést játszottunk a Győr ellen. Hasonló pörgős játékra, illetve taktikai csatára számítok. Fontos faktor lesz az is, hogy melyik csapat lesz jobban egyben, mi pedig sokat fejlődtünk ebben az utóbbi hetekben.

A két együttes őszi mérkőzése emlékezetes csatát hozott, a Győr hosszabbításban, 95–93-ra nyert Békéscsabán. A visszavágó pénteken 19:00 órakor kezdődik a győri egyetemi csarnokban.


Jegyzőkönyv: